luni, 12 septembrie 2011

Pilaf cu fructe de mare



Ingrediente:

-un pachet fructe de mare congelate
-200g orez
-o ceapa,2 catei de usturoi
-150 ml vin alb
-100g suc de rosii
-jumatate de lamaie
-ulei masline
-cateva fire de patrunjel
Mod de preparare:

Punem orezul la fiert in apa cu sare si putin ulei de masline

Cand este gata dam deoparte si punem capacul

Fructele de mare le spalam bine apoi le oparim in apa cu putin otet,ulei,sare si foi de dafin



Lasam cateva minute sa clocoteasca apoi le scurgem si le spalam iar

Tocam ceapa si usturoiul marunt si le calim in ulei de masline cu putina sare si piper,apoi adaugam fructele de mare si le calim impreuna

Adaugam apoi vinul si zeama de lamaie

Lasam cateva clocote apoi punem sucul de rosii si potrivim de sare si piper

Cand sosul a scazut adaugam orezul si patrunjelul tocat si amestecam pana se incorporeaza sosul

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu