joi, 28 octombrie 2010

Salam de biscuiti




Ingrediente:

500 g lapte
4 plicuri zahar vanilat
4 linguri mari cacao
o lingura de unt
o esenta de rom
600 g biscuiti Petit Beure
200 g nuci pisate
2 linguri nuttella
2 linguri de miere
nuca de cocos


Mod de preparare:
Se pune laptele la fiert cu nuttela,untul si esenta de rom



Amestecam bine si cand incepe sa fiarba punem sa se raceasca

Sfaramam biscuitii intr-un castron mare si adaugam mierea

Cacao si zaharul vanilat

Punem si laptele si amestecam bine

Apoi nucile pisate si amestecam bine bine

Presaram pe o folie alimentara nuca de cocos

Formam o rulada din compozitie si punem pe folie

Impachetam rulada si punem la frigider

Din compozitia ramasa putem face bile pe care presaram nuca de cocos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu