joi, 28 octombrie 2010
Salam de biscuiti
Ingrediente:
500 g lapte
4 plicuri zahar vanilat
4 linguri mari cacao
o lingura de unt
o esenta de rom
600 g biscuiti Petit Beure
200 g nuci pisate
2 linguri nuttella
2 linguri de miere
nuca de cocos
Mod de preparare:
Se pune laptele la fiert cu nuttela,untul si esenta de rom
Amestecam bine si cand incepe sa fiarba punem sa se raceasca
Sfaramam biscuitii intr-un castron mare si adaugam mierea
Cacao si zaharul vanilat
Punem si laptele si amestecam bine
Apoi nucile pisate si amestecam bine bine
Presaram pe o folie alimentara nuca de cocos
Formam o rulada din compozitie si punem pe folie
Impachetam rulada si punem la frigider
Din compozitia ramasa putem face bile pe care presaram nuca de cocos
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu