luni, 27 septembrie 2010

Ciorba de vacuta



Ingrediente:

600g muschi de vita
1 cartof maricel
1 morcov mare
o ceapa medie
un ardei
jumatate dovlecel
jumatate conserva rosii cubulete
200 g mazare
2 cuburi de knorr de vita
smantana
zeama de la o lamaie

Mod de preparare:

Se taie cubulete medii carnea de vita

Apoi se pune la fiert in apa rece cu sare

Intre timp se taie marunt ceapa morcovul si ardeiul

Spumam de cateva ori si cand nu mai face spuma le punem in ciorba
Apoi taiem cubulete cartoful si dovlecelul
La cca 10-12 minute dupa ce le-am pus pe primele se adaugam si pe acestea impreuna cu mazarea si rosiile cubulete

Cand sunt aproape gata adaugam leusteanul,cuburile de knorr ,zeama de lamaie dupa gust

Mai lasam un pic si servim cu smantana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu