luni, 27 septembrie 2010
Ciorba de vacuta
Ingrediente:
600g muschi de vita
1 cartof maricel
1 morcov mare
o ceapa medie
un ardei
jumatate dovlecel
jumatate conserva rosii cubulete
200 g mazare
2 cuburi de knorr de vita
smantana
zeama de la o lamaie
Mod de preparare:
Se taie cubulete medii carnea de vita
Apoi se pune la fiert in apa rece cu sare
Intre timp se taie marunt ceapa morcovul si ardeiul
Spumam de cateva ori si cand nu mai face spuma le punem in ciorba
Apoi taiem cubulete cartoful si dovlecelul
La cca 10-12 minute dupa ce le-am pus pe primele se adaugam si pe acestea impreuna cu mazarea si rosiile cubulete
Cand sunt aproape gata adaugam leusteanul,cuburile de knorr ,zeama de lamaie dupa gust
Mai lasam un pic si servim cu smantana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu