duminică, 5 septembrie 2010

Tocanita de mazare



INGREDIENTE:

300 g carne de porc(stiu ca de obicei se face cu pui dar asta aveam in congelator)
2 cartofi
o cutie mare de mazare Bonduelle
passata de rosii
o lingura de faina
o ceapa medie
marar
sare,un cubulet maggie de gaina

Mod de preparare:

Am calit mai intai carnea taiata cubulete in 3 linguri ulei de masline(eu folosesc aproape numai uleiul asta) cu un varf de sare.
Am scos carnea pe o farfurie si am calit ceapa pana a devenit aurie,apoi am adaugat faina si cca 250 de g de passata (am folosit olympia).
Apoi am pus carnea inapoi si apa si am lasat sa fiarba cca jumatate de ora
Am pus cartofii taiati cubulete si dupa 10 minute am adaugat si mazarea

Aproape de final(incerc din cand in cand cartoful cu furculita sa vad daca este gata) am adaugat cubuletul de maggie si mararul tocat marunt

Mancarica a iesit delicioasa!Miam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu