marți, 7 septembrie 2010
Ostropel de pui
Ingrediente:
500g pulpe pui dezosate
500g passata Olympia
2 catei de usturoi
2 linguri de faina
o ceapa mica
2 linguri ulei masline
1 cub knorr gaina
sare,piper
patrunjel(optional)
Mod de preparare:
Am calit putin pulpele de pui apoi le-am scos pe o farfurie.Am calit in in locul pulpelor ceapa tocata marunt pana a devenit aurie apoi am adaugat faina si passata peste mestecand continuu.Am pus carnea inauntru ,putina sare si putin piper apoi am adaugat 1 litru de apa si am lasat sa fiarba cca 20 de minute.Aproape de final am adaugat cubuletul de knorr si usturoiul taiat marunt si am mai lasat 5 minute pe foc.
Imi place sa servesc cu patrunjel deasupra pentru ca ador verdeata la mancare.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu